top of page

Shading brows

Shading teknikkerne er en procedure, hvor man, ved hjælp af specielfremstillade nåle og udstyr, deponerer pigment øverst i det dermale hudlag.

Shading teknikkerne er skyggelægning af brynet, der lægges en skygge i den facon/form, som brynet skal have, bagved de eksisterende hår. Ved at fade farverne ud til fx. en ombre effekt giver det et mere neutralt look end ved full shading hvor hele brynet får samme farve (powderbrows). Shading teknikkerne egner sig godt til de fleste især hvis du mangler dele af naturbrynet eller er vant til at tegne dine bryn op. 

Grundet den overfladiske placering af pigmentet vil det gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man ca. 1 gang årligt skal have frisket sin permanent makeup op, såfremt at man ønsker at bevare sin Permanente Makeup. Det svinger fra person til person hvor ofte man skal have en opfriskning af farven, det afhænger blandt andet af den enkeltes hudtype, livsstil, medicinforbrug, brug af sol, makeup og rense produkter. 


I modsætning til, hvad mange måske tror, så kan ombre brows / Shading sagtens laves meget naturligt, som en let pudderagtig effekt. Det giver dog et mere make-up èt look end hairstrokes, også selvom det laves meget blødt og naturligt og det er derfor et godt valg til dem, som altid tegner deres bryn op, hvad enten det er med en blød pensel og skygge eller et mere optegnet udtryk med blyant.

Shading brows: Services
bottom of page