top of page

Permanent makeup

Permanent makeup er en form for kosmetisk tatovering, der til forskel fra de almindelige tatoveringer ikke foregår i de dybe hudlag, og derfor varer permanent makeup ikke mere end 2-5 år, da pigmentfarverne forsvinder.

En behandling som denne udføres altid med professionelt udstyr, der er specielt designet til at lave kosmetisk tatovering. Behandlingerne bliver altid udført med stort fokus på god hygiejne.

Permanent makeup: Services
Permanent øjenbryn makeup i gang
Permanent makeup: Services
Øjenbryn Behandling

Microblading Bryn

Microblading er en semi-permanent bryn behandling, også kaldet hairstroke, som får det bedste ud af dine bryn.
Det er muligt at forbedre form, fylde og bredde på en æstetisk og naturlig måde, ligesom den rette formgivning af brynene kan være med til at give et visuelt ansigtsløft.
Det er muligt at skabe perfekte bryn, selv hos personer med mangelfuld eller sparsom hårvækst.

Permanente øjenbryn

Powderbrows

Powderbrows / Permanent Makeup bryn er den teknik hvor vi lægger skygge (ombre) på dine bryn bag dine naturlige brynhår med en maskine. Med powderbrows teknikken får du fyldigere øjenbryn, mens du stadig beholder en blød facon på dine bryn

Permanent øjenvippe makeup

Eyeliner

En permanent eyeliner er den perfekte løsning hvis du har allergi overfor makeup, bruger kontaktlinser, ser dårligt eller hvis du har en meget aktiv livsstil og ikke vil bruge tid på makeuppen hver dag.
Eyelineren vil smukt definere dine øjne og dine vipper vil virke tættere og tykkere.

Permanent Makeup Procedure

Læber

Dine læber kan miste form, farve og definition som følge af aldring, solskader og hormonelle forandringer. At få optegnet læberne med permanent makeup er en oplagt løsning, der giver fantastiske resultater. Ved at tegne en lipliner, kan du give læben et smukt og markeret udtryk, enten i natur farve eller med ønsket liner farve. Ligesom du kan vælge at få tegnet hele læben op med en smuk farve, der komplimentere din udseende.

ko1.jpg

Vi er registreret til udførelse af permanent makeup.

Vi har arbejdet professionelt med permanent makeup, siden 2014. Vi er godkendt og registreret af sikkerhedsstyrelsen til at udføre behandlinger med permanent makeup, din sikkerhed for professionelt arbejde, uddannelse, samt godkendte produkter

Permanent makeup: Billede
bottom of page