top of page
Hænderne på maven
Bodywrap: Billede

Bodywrap

Detox og opstramning

Gerard’s Thermal Mud med Dead Sea Salte. Øjenbliklig resultat, garanti for reduktion. Multi-funktionel behandlings wrap, ideel til gigt, smerter, atopisk eksem, psoriasis, skabt til dræning, udrensning, re-aktiverende, kredsløbsstimulerende.

Hvad er Bodywrap

Resultatorienteret behandling

En naturlig udrensende og reducerende Bodywrap. Lerblandingen hjælper med at detoxe/udtrække affaldsstoffer. Den er desuden afstressende, giver lethed i kroppen og giver sundhed og vælvære. En følelse af mental wellness!

Behandlingen er god for

Behandlingen tager 1½ timer og er effektiv til bl.a.:

  • Cellulite – appelsinhud

  • Reduktion

  • Figurformning

  • Bindevævs stimulation

  • Ødemer

  • Drænage

  • Antiinflammatoriske virkning

  • Stimulering af kredsløbet

Også ideel i tilfælde af muskel/led smerter samt til behandling af eksem og psoriasis.

Inden behandlingen

Tag gerne et bad om morgenen hvor du exfoliere/ skrubbe huden. Lad være med at tage creme på bagefter. Sørg desuden for 2-3 dage inden behandlingen ikke at vokse eller barbere dig!

Du må ikke være allergisk overfor zink eller lide af klaustrofobi?

Er der sundheds tegn der skal tages hensyn til, såsom sygdomme og medicin?

Hvordan:
Lerblandingen påføres hele kroppen og derefter wrappes man med en dokumenteret speciel teknik. Man hviler i et varmetæppe ca. 45-60 min. Her kan slappes af med både Netflix, HBO, Viaplay, Blade eller medbragt bog/musik.

Efter behandlingen

Undgå helst bad, træning, sauna, svømning og lign. 48 timer efter behandlingen. Undgå også gerne alkohol, salt og sukker (ud over hvad der er i normalt mad) i 48 timer.

Det er en detox behandling som kan give lettere udrensningstegn som hovedpine, træthed, oftere toiletbesøg og mere tørst etc!


Gerard’s Thermal Mud er en mineralrig vulkansk mudder, der stammer fra områder med meget høj varme aktivitet og har en dyb udrensning, eksfolierende, fugtgivende og regenererende egenskaber.

Thermal Mud har gennem alle tider helt tilbage før kristus været anvendt som en helbredende terapeutisk mudder.

I dag findes Thermal Mud i mange skønhedsprodukter og er anerkendt for det høje indhold af mineraler og TraceElements, nogle af de fantastisk mineraler er calcium, jern, magnesium, kalium, silica, og nogle af de vigtige TraceElements er molybdæn, selen og zink.

Bodywrap: Service
Bodywrap: Video
bottom of page