Ansigtsmassage

Ansigtsbehandlinger

Alle vores ansigtsbehandlinger skræddersys til den enkelte kundes hud og hudtilstand. Vi anvender produkter fra

Kalahari -

Serien er udviklet af sydafrikanske Carina Franck, som er vokset op på en farm i Kalahari. Helt fra barnsben har hun oplevet, hvordan de indfødte i Kalahari anvendte planter og urter fra naturen omkring dem til medicin, madlavning og hudpleje. I de sidste ti år har Carina stået i spidsen for den internationale skønhedsbranche – og med passionen for Afrika har hun skabt en serie af spaprodukter i verdensklasse.  Kalahari Lifestyle-serien er baseret på de afrikanske indfødtes urgamle opskrifter.

Kalahari Lifestyle er meget mere end banebrydende, naturlige behandlinger og produkter. Serien er en autentisk afrikansk oplevelse for krop og sjæl, indpakket i smukke, unikke emballager. Kalahari Lifestyle oplevelsen er en rejse, som tager dig med til Afrika via berøring, lyd og duft. Hver eneste behandling skræddersyes til dine unikke behov – og du kan godt glæde dig til en oplevelse ud over det sædvanlige. Førsteklasses hudplejeformler, der både plejer og genopbygger din hud.

Kalahari Lifestyle er et originalt brand, der kombinerer den nyeste viden om avanceret hudplejeteknologi med autentiske, afrikanske opskrifter fra ørkenens indfødte folk.

Academie -

Academíe er et fransk firma. Firmaet er familie ejet gennem generationer og al produktion sker i Paris. Academíe er et af verdens ældste mærker indenfor hudpleje, faktisk introducerede de deres første ansigts creme i 1890, de var også de første på markedet med den allerførste “self tanning”/ selvbruner og har siden hen forsket og udviklet produkter til ALLE hudtyper og tilstande. Academies rene produkter med aktive ingredienser fra naturen, til dem der vil have naturlige og rene produkter, til dem der ønsker luksus og skønne dufte samt til dem der ønsker resultater her og nu!

Grums - Bæredygtig dansk hudpleje med genanvendt kaffegrums

Grums Aarhus blev grundlagt af tre århusianske fyre i 2016 og er baseret på noget så naturligt og bæredygtigt som kaffegrums. Grums' hudplejeprodukter er fyldt med antioxidanter samt har en anti-inflamatorisk og opstrammende effekt på huden, hvilket giver dig en frisk og fornyet glød.

Mesoskinline® er et specialdesignet koncept inden for Mesoterapi og anti-age behandlinger – uden brug medicinske indgreb og de risici som de kan medføre.

Ved non-invasiv mesoterapi arbejder vi med hudens kvalitet og struktur og hvor vi stimulerer, genopliver slidt og skadet hud.

Meso-cocktails er yderst virksomme til regenerering og foryngelse af huden.

Huden udglattes og tilføres derudover fugt. De aktive ingredienser tilfører huden fugt og stimulerer regenereringen af kollagen og elastiske fibre.
Den effektive og effektfulde virkning der kendetegner MesoSkinline® viser sig efter blot få behandlinger. 

Meso-cocktails produceres i EU af et anerkendt farmaceutisk laboratorium med over 20 års erfaring i forskning, udvikling, innovation, fremstilling og distribution af medicinske produkter samt æstetik- og hudplejeløsninger til skønhedsinstitutter og klinikker. 

 

Ansigtsbehandlinger

Vi skræddersyr behandlingerne, så de passer præcis til din hud

Professionel ansigtsbehandling

Diamantslibning

Alle hudtyper

Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i huden. 

Pristine Diamantslibning behandler og minimerer fremkomsten af:

 • Fine linier og rynker

 • Akne and traumaar

 • Store porer

 • Hudorme

 • Solpletter/hyperpigmentering

 • Uensartet hudstruktur

Ansigtsbehandling

Dybderens

Uren hud

Hvis du har lettere uren hud og tendens til tilstopninger, er dette en oplagt behandling. Huden udrenses grundigt og urenheder samt tilstopninger fjernes.

Behandlingen består af: Afrensning og hudanalyse, peelinger, dybderens, maske tilpasset din hudtilstand, samt afsluttende serum, dagcreme.

Ansigtsbehandling

Frugtsyre behandling

Pigmentpletter - Antiage - Uren hud

Målrettet behandling til Hud med manglende udstråling og ujævn hudstruktur. Behandlingen målrettes til enten hud med pigmentforandringer, antiage, eller uren hud. 
Anbefales i kurforløb på 4-6 behandlinger med 14 dages mellemrum.
behandlingen er incl diamantslibning

Ansigtsmassage

Carbon peeling

Antiage - ujævnheder - uren hud

Carbon Laser Peeling giver din hud øjeblikkelig friskhed. Dine rynker synes mindre, porerne formindskes, arvæv og acne reduceres, Carbon Peeling er en utrolig effektfuld ansigtsbehandling. 

Fordi laserpeelingen går ind og fjerner det allerøverste af hudens overflade, er det en rigtig god behandling til dig, der gerne vil have en mere ensartet hud. Hvis du for eksempel lider af uren hud, store porer, pigmentforandringer eller fine rynker, så kan laserbehandlingen udjævne huden, så du er mindre generet af det.


Behandlingen kan kombineres med en Dybderens, hvis porrerne er meget tilstoppede. 

isblokke

Cool lifting

Skin Booster

Cool Lifting er et revolutionerende system der udfører en CO2 behandling under kraftigt tryk ved lav temperatur og med en høj koncentration af forstøvede aktiver, der booster kollagen og elastin dannelsen. En behandling tager blot 10 min i alt og selve maskinen køre i 4 min, Huden vil føles som ny. 

Med CoolLifting behandling får du øjeblikkeligt virkning 
 
Cool Lifting er et ret nyt system til opstramning af huden. Det fjerner overfladiske linjer og reducerer dybe rynker, samtidig med at huden tilføres fugt, og genopbygningen af collagen og elastin stimuleres.

Behandlingen foregår ved brug af CO2 ved højt tryk og lav temperatur.
En stor mængde forstøvede aktive stoffer booster genopbygningen af huden og resultatet er tydeligt allerede efter 1. behandling.


Behandlingen er smertefri, du vil kunne mærke en prikken i huden, under behandlingen.

Hvad vil du opleve med behandlingen?
• Rynker reduceres
• Hudens naturlige fugtindhold øges drastisk
• Slap hud strammes op
• Huden generelt vil fremstå yngre og sundere

Model with Curly Hair

Rejuvenation

Anti age

Skin rejuvenation behandlingen, arbejder kombineret med hurtige energirige impulser og xenonlys. Derved trænger både energi og varme ind i dermis, hvor varmeenergien påvirker kollagenfibrene, så de udvikles stærkere igen. Rynker og linjer vil derfor blive synligt udglattet.

Denne behandling bruges mod:
- Acne
- Leverpletter/pigmentpletter
- Karsprægninger
- Couperose
- Rocesea
- Fine rynker/linjer
- Store porer/ujævn hudstruktur

Forløbet

Behandlingen er fuldstændig smertefri og der vil kun kunne føles en svag varme på huden.

For at stabilisere hudstrukturen, anbefales det at lave et forløb med 6-10 behandlinger. I første uge skal der laves 2 behandlinger og de efterfølgende uger en beh. 

Sundhed Juice

Detox rituals

træt og iltfattig hud

Ideel til træt og iltfattig hud, forårsaget af bla (forurening, rygning, mad).

På 30 min opnår du:
• At huden er jævn og ensartet, ser smuk og mere strålende ud, takket være en afgiftende og stimulerende behandling.

• Huden er ren, dybderenset og genvinder et sundt look.

• Synligt resultat efter den første behandling.

Worlds End Sydafrika

Kalahari facial - Klassisk

Alle hudtyper

Denne behandling er for dig der bare vil forkæles! En lækker afslappende behandling i Kalaharis’s fantastiske produkter. Behandlingen starter med en roibush the, der giver en afslappende følelse i kroppen. Derefter tripple renser vi huden, enzym peeling med damp, lækker ansigts massage, honey Bush maske og afsluttende serums og cremer

Få en ansigtsbehandling

Ultralyd facelifting

Anti age - hudopstramning

 • Opstramning og generel hudforyngelse i ansigtet

 • Pandelinjer reduceres (vævet strammes)

 • Øjenomgivelser strammes op (kravetæer og løft af øjenbryn)

 • Dobbelthage reduceres

 • Kalkunhals reduceres

 • Løfter og opstrammer kæbelinjen, for en skarpere kant, vha opstrammet hud

 • Reducerer dybe folder ved næsen, vha opstramning

 • Kindben løft (opstramning)

 • Øjenbryn løft (opstrammer slapt væv)

**Ultherapy – simpelthen et Ansigtsløft uden kirurgi!!

Ultherapy arbejder ved hjælp af dybdegående ultralyd og skaber derved en varme i vævet, som nedbryder fedtceller (smelter dem væk), og opstrammer vævet omkring.
Ingen nedetid, ingen skadelig effekt på huden – men gør arbejdet dybt i hudlagene

Teenagers

Teenage behandling

13-17 år

Denne behandling er skræddersyet til den unge hud. For rigtig mange, særligt unge mennesker, kan bumser og akne føles som et irriterende og pinligt problem og ovenikøbet faktisk også resulterede i dårligt humør og dalende selvværd. Vi har sammensat et særligt tilbud, der alene er gældende til børn og unge i alderen 13 -17 år.

ansigtsbehandling

Mesoterapi

Foryngende behandlinger

Forkæl din hud med denne cocktail af vitaminer, der stimulerer og genopliver slidt hud. 

Meso Fresh Vitamin består af en række naturlige stoffer af høj kvalitet, som derfor optages nemt i huden. Det giver synlige og hurtige resultater.
Meso Fresh Vitamin indeholder hyaluronsyre, der har en unik evne til at binde store mængder fugt i huden. 

Meso Fresh Vitamin er både skånsom og effektive og egner sig til mange forskellige hudtyper, skader og aldringstegn. 


Behandlingen afhjælper:

Anti- aging
Forbedrer stresset hud
Reducerer delvist mindre rynker
Forbedrer den kedelige, uregelmæssige hud.
Dybere rynker (mimikrynker)
Fugtighedsgivende og toningseffekt. 
Yderst effektiv til grålig og mat hud, som ikke har været beskytte mod sol, eller som ikke har fået regelmæssig pleje. 

Vi vejleder altid i korrekt hjemmepleje, så vi sammen kan skabe de absolut bedste resultater for dig og din hud.