top of page
_UK_1227r.jpg
_UK_1304r.jpg

Signatur classic Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling, hvor vi skræddersyr netop, hvad din hudtype og hudtilstand har behov for. En rigtig god behandling til dig, der er i tvivl om hvilken behandling du skal vælge.

Ansigtsbehandling

Japansk lifting

Japansk Lifting er en naturlig behandlingsmetode. Metoden består af ansigtsmassage, ansigtszoneterapi og lymfedrænage – tilsammen giver de unikke resultater såsom:

Mindskning af slap hud, rynker, tegn på aldring, render under øjnene, reducere affaldsstoffer. Den stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Behandlingen er afstressende for hele kroppen, og giver en healende energi.✨ Behandlingen starter med mild rens og blide, præcise tryk og strøg, der løsner spændinger og stimulerer blodcirkulationen i ansigtet.


✨Herefter påføres en speciel maske, som renser og strammer huden op. mens masken virker, får du en beroligende hovedbundsmassage.


✨ Under behandlingen anvender vi hybenkerneolie, der er kendt for sine regenererende egenskaber. Derefter starter selve den japanske lifting, hvor vi kommer igennem følgende faser:

- Stimulering af de neurologiske punkter (zoneterapi)

- Stimulering af organzoner

- Stimulering af specifikke anti-rynke punkter


✨ Lymfedrænage, som hjælper med at udrense kroppen for affaldsstoffer


✨ Lækker fugtmaske, som opstrammer din hud. Mens du ligger med masken, får du en lækker fodmassage, der hjælper dig med at finde jordforbindelsen igen.


✨ Den japanske ansigtsmassage afsluttes rens af ansigtet, hvorefter ansigtet masseres med kølige saltsten fra Himalaya.


Du vil kunne se synlige resultater, allerede efter første behandling. For at opnå det bedste resultat anbefales kurforløb.

Ansigtsbehandling

Detox ansigtsbehandling

Daglig påvirkning fra forurening, dårlig kost/livsstil samt rygning giver træt og iltfattig hud. Her hjælper Detox ansigtsbehandlingen med tredobbelt virkning; den dybderenser, helbreder huden og efterlader den smuk, opfrisket, glat og mere strålende.

glow.jpeg

Get the Glow

NYHED - GET THE GLOW ANSIGTSBEHANDLING

Nyd en sanselig og hud-forkælende oplevelse med Get the Glow Facial.

og få samme tid en smuk glød i ansigtet

Acne behandling

Cleanse - Dybderens

Vores Cleanse ansigtsbehandling, er til dig der lider af urenheder, tilstoppede porer og gerne vil have en ren og renset hud.


Afslappende ansigtsbehandling

Unika ansigtbehandling

Er huden blevet lidt trist? Og er rynker, urenheder eller pigmentering noget, der ses i spejlet derhjemme?

Ansigtsbehandling

Diamantslibning

Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i huden

ansigtsbehandling

Microneedeling Anti age behandling

We don’t want to boast, but our clients have told us time and again there’s no better place to get a high-quality Styling than our Hairdresser. Schedule an appointment or drop by whenever you’d like!

dvs.jpg

Kollagen Tråd / DS V-LINE Collagen Rope Protocol

DS V-LINE Collagen Thread Protocol bruges til at opstramme huden. Det er en ideel behandling til at reducere rynker, styrke og afbalancere hudens barriere og de åbne fine linjer.

Ansigtsbehandling

Dermaplaning

Dermaplaning er en luksus behandling der i kombination med en dybere peeling og specialmaske med LED lys giver et synligt frisk look.

Behandlingen indeholder:

Grundig hudanalyse, så vi kan tilrettelægge behandlingen 100% til dig.

- Dobbelt afrensning. 

-Dermaplanning, der effektivt fjerner de døde hudceller, samt ansigtsdun, for en silkeblød og frisk hud. 

- Serum med lysterapi, så huden optager produkterne, endnu mere effektivt. 

-Afsluttende serums og tilpassede cremer

Efter behandlingen vil din hud have mere glød og være silkeglat. Huden vil absorbere det bedste fra serum eller cremer du bruger så effekten øges altså.

Ansigtsmassage

Ansigtsbehandlinger

Alle vores ansigtsbehandlinger skræddersys til den enkelte kundes hud og hudtilstand. Vi anvender produkter fra

Academie -

Academíe er et fransk firma. Firmaet er familie ejet gennem generationer og al produktion sker i Paris. Academíe er et af verdens ældste mærker indenfor hudpleje, faktisk introducerede de deres første ansigts creme i 1890, de var også de første på markedet med den allerførste “self tanning”/ selvbruner og har siden hen forsket og udviklet produkter til ALLE hudtyper og tilstande. Academies rene produkter med aktive ingredienser fra naturen, til dem der vil have naturlige og rene produkter, til dem der ønsker luksus og skønne dufte samt til dem der ønsker resultater her og nu!

Kalahari -

Serien er udviklet af sydafrikanske Carina Franck, som er vokset op på en farm i Kalahari. Helt fra barnsben har hun oplevet, hvordan de indfødte i Kalahari anvendte planter og urter fra naturen omkring dem til medicin, madlavning og hudpleje. I de sidste ti år har Carina stået i spidsen for den internationale skønhedsbranche – og med passionen for Afrika har hun skabt en serie af spaprodukter i verdensklasse.  Kalahari Lifestyle-serien er baseret på de afrikanske indfødtes urgamle opskrifter.

Kalahari Lifestyle er meget mere end banebrydende, naturlige behandlinger og produkter. Serien er en autentisk afrikansk oplevelse for krop og sjæl, indpakket i smukke, unikke emballager. Kalahari Lifestyle oplevelsen er en rejse, som tager dig med til Afrika via berøring, lyd og duft. Hver eneste behandling skræddersyes til dine unikke behov – og du kan godt glæde dig til en oplevelse ud over det sædvanlige. Førsteklasses hudplejeformler, der både plejer og genopbygger din hud.

Kalahari Lifestyle er et originalt brand, der kombinerer den nyeste viden om avanceret hudplejeteknologi med autentiske, afrikanske opskrifter fra ørkenens indfødte folk.

Mesoskinline® er et specialdesignet koncept inden for Mesoterapi og anti-age behandlinger – uden brug medicinske indgreb og de risici som de kan medføre.

Ved non-invasiv mesoterapi arbejder vi med hudens kvalitet og struktur og hvor vi stimulerer, genopliver slidt og skadet hud.

Meso-cocktails er yderst virksomme til regenerering og foryngelse af huden.

Huden udglattes og tilføres derudover fugt. De aktive ingredienser tilfører huden fugt og stimulerer regenereringen af kollagen og elastiske fibre.
Den effektive og effektfulde virkning der kendetegner MesoSkinline® viser sig efter blot få behandlinger. 

Meso-cocktails produceres i EU af et anerkendt farmaceutisk laboratorium med over 20 års erfaring i forskning, udvikling, innovation, fremstilling og distribution af medicinske produkter samt æstetik- og hudplejeløsninger til skønhedsinstitutter og klinikker. 

Ansigtsbehandlinger: Services

Ansigtsbehandlinger

Vi skræddersyr behandlingerne, så de passer præcis til din hud

Professionel ansigtsbehandling

Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i huden. 

Pristine Diamantslibning behandler og minimerer fremkomsten af:

  • Fine linier og rynker

  • Akne and traumaar

  • Store porer

  • Hudorme

  • Solpletter/hyperpigmentering

  • Uensartet hudstruktur

Ansigtsbehandling

Hvis du har lettere uren hud og tendens til tilstopninger, er dette en oplagt behandling. Huden udrenses grundigt og urenheder samt tilstopninger fjernes.

Behandlingen består af: Afrensning og hudanalyse, peelinger, dybderens, maske tilpasset din hudtilstand, samt afsluttende serum, dagcreme.

Ansigtsbehandling

Målrettet behandling til Hud med manglende udstråling og ujævn hudstruktur. Behandlingen målrettes til enten hud med pigmentforandringer, antiage, eller uren hud. 
Anbefales i kurforløb på 4-6 behandlinger med 14 dages mellemrum.
behandlingen er incl diamantslibning

isblokke

Cool Lifting er et revolutionerende system der udfører en CO2 behandling under kraftigt tryk ved lav temperatur og med en høj koncentration af forstøvede aktiver, der booster kollagen og elastin dannelsen. En behandling tager blot 10 min i alt og selve maskinen køre i 4 min, Huden vil føles som ny. 

Med CoolLifting behandling får du øjeblikkeligt virkning 
 
Cool Lifting er et ret nyt system til opstramning af huden. Det fjerner overfladiske linjer og reducerer dybe rynker, samtidig med at huden tilføres fugt, og genopbygningen af collagen og elastin stimuleres.

Behandlingen foregår ved brug af CO2 ved højt tryk og lav temperatur.
En stor mængde forstøvede aktive stoffer booster genopbygningen af huden og resultatet er tydeligt allerede efter 1. behandling.


Behandlingen er smertefri, du vil kunne mærke en prikken i huden, under behandlingen.

Hvad vil du opleve med behandlingen?
• Rynker reduceres
• Hudens naturlige fugtindhold øges drastisk
• Slap hud strammes op
• Huden generelt vil fremstå yngre og sundere

Worlds End Sydafrika

Denne behandling er for dig der bare vil forkæles! En lækker afslappende behandling i Kalaharis’s fantastiske produkter. Behandlingen starter med en roibush the, der giver en afslappende følelse i kroppen. Derefter tripple renser vi huden, enzym peeling med damp, lækker ansigts massage, honey Bush maske og afsluttende serums og cremer

ansigtsbehandling

Forkæl din hud med denne cocktail af vitaminer, der stimulerer og genopliver slidt hud. 

Meso Fresh Vitamin består af en række naturlige stoffer af høj kvalitet, som derfor optages nemt i huden. Det giver synlige og hurtige resultater.
Meso Fresh Vitamin indeholder hyaluronsyre, der har en unik evne til at binde store mængder fugt i huden. 

Meso Fresh Vitamin er både skånsom og effektive og egner sig til mange forskellige hudtyper, skader og aldringstegn. 


Behandlingen afhjælper:

Anti- aging
Forbedrer stresset hud
Reducerer delvist mindre rynker
Forbedrer den kedelige, uregelmæssige hud.
Dybere rynker (mimikrynker)
Fugtighedsgivende og toningseffekt. 
Yderst effektiv til grålig og mat hud, som ikke har været beskytte mod sol, eller som ikke har fået regelmæssig pleje. 

dvs.jpg

DS V-LINE Collagen Thread Protocol bruges til at opstramme huden. Det er en ideel behandling til at reducere rynker, styrke og afbalancere hudens barriere og de åbne fine linjer. 


DS V-LINE Collagen Rope Protocol er vejen til hudgendannelse, elasticitet, revitalisering og regenerering. 


DS V-LINE Collagen Rope Protocol øger kollagenniveauet og sikrer, at det nødvendige kollagen forbliver på samme niveau. Efter den første behandling sikrer det reduktion af fine linjer og deres fulde åbning i programmerede applikationer, hvilket sikrer, at huden genvinder vitalitet, lysnende glød og elasticitet. 

Jo højere kollagenniveauer vi har, jo mere forbedrer vi kvaliteten af ​​vores hud, og jo bedre kollagen niveauer vil vores hud være. 


Hvad er fordelene ved DS V-LINE Collagen Thread Protocol for vores hud? 


Minimerer rynker  

Løfter hudens tekstur 

Træt hududseende elimineres, hudens elasticitet styrkes.

Reducerer tegn på træt hud, forhindrer dannelse af slaphed og opstrammer huden  

Styrker hudens barriere 


 DS V-LINE Collagen Thread Protocol er en holistisk løsning, og dens holdbarhed varierer alt efter hudtype. Hvis protokollen er fuldt gennemført, holder dens beskyttelse på huden mellem 6-8 måneder. Områder der kan behandles: 

Rynker omkring øjnene 

Pande rynker 

De Nasolabiale linjer 

Rynker på hals og décolleté 

Rynker på hænder 

Effektiv på alle rynker – også dybe rynker 

Vi vejleder altid i korrekt hjemmepleje, så vi sammen kan skabe de absolut bedste resultater for dig og din hud.

Ansigtsbehandlinger: Products
Ansigtsbehandlinger: Services
bottom of page