Mesoskinline

Effective, Safe & Personal

Mesoskinline

Non-invasiv mesoterapi er en effektiv metode til behandling af rynker, hårtab og hudopstramning. Et naturligt og sundere alternativ til medicinsk/ kirurgisk rynkebehandling, botox og restylane!
Resultaterne kan ses allerede efter 1. behandling, hvorfor den kan bruges effektivt som alternativ til de almene ansigtsbehandlinger på markedet.
Det anbefales, at man igennem et forløb på 4-8 gange kommer til behandling hver 7-10. dag for et markant og holdbart resultat. Herefter anbefales der 1 behandling efter 3 måneder og efterfølgende vedligehold hver 6. måned.
Der findes i Meso-skinline 6 behandlinger – 6 meso-cocktails der hver især har fokus på følgende områder:

Beauty Photography

Meso fresh vitamin

Rynkereducerende, forbedrer og stimulerer stresset og slidt hud, forbedrer uplejet, kedelig og uregelmæssig ”rygerhud”.  FRESH VITAMIN er både skånsom og effektiv og egner sig til mange forskellige hudtyper, skader og aldringstegn. Resultatet er en fastere og mere smidig hud, der stråler af sundhed. Huden opnår ungdommelig glød. Forsinker aldringsprocessen. Kan anvendes til hele ansigtet og halsen. Resultat allerede efter 1. behandling.

Billede af Noah Buscher

Meso eyelift

Kraftig rynkereduktion, specielt omkring øjnene, i ansigtet generelt og på hals og decolletee. Afhjælper tidlig aldring, gendanner ansigtets ungdommelige form – ansigtsformen fremstår tydeligere og ligeledes genskabes hudens normale farve, Opstrammer og løfter huden og giver effektiv fugttilførsel. Yderst effektiv til beskadiget, moden og uren hud.
MESO EYE LIFT indeholder bl.a. stoffet DMAE, der er kendt for at øge hudens fasthed, forbedre ansigtets udseende væsentligt og forynge det.
Resultat allerede efter 1. behandling. Der anbefales forløb med behandling 1 x ugentligt i 4-8 uger.

Billede af Angelos Michalopoulos

Meso hair loss

Behandlingsområde: Hovedbund.
Stopper hårtabsprocessen og stimulerer ny hårvækst. Renser og ilter hovedbunden, fjerner skæl og regulerer produktionen af talg. Der gives næring til hårrødderne. Behandlingen øger hårstråenes tykkelse, så et kraftigere hår opnås. Ligeledes hjælper genopbygningen af cellerne i hovedbunden og i hårrødderne til et længere hår, hvis man eksempelvis ikke kan få håret til at gro andet end til en vis længde.
Behandlingen er testet effektiv til brug ved Alopecia (pletskaldethed), hvor håret igennem et behandlingsforløb vil aktiveres til at gro ud igen og med tiden blive kraftigere som helhed.
Behandlingen afhjælper ikke optimalt ved genetisk hårtab (eksempelvis ”måne” hos mænd).
Anbefalet behandlingsforløb: 1 gang ugentligt i 8-10 uger.

Billede af Hisu lee