top of page
Teeth Whitening

Tandblegning

Pris 995,-

Smileffect med smileZERO® GEL (EU-godkendt)

Hvad er Smileffect?

Ønsket om hvide tænder har eksisteret i mange århundreder. Hvide tænder var og er en forskønnelse, og et hvidt smil udstråler velplejet sundhed og skønhed, der fremmer selvtillid og en følelse af velvære. Smileffect er verdens første, der tilbyder et alternativ til den traditionelle tandblegning hos tandlæger m.v.

Smileffect med smileZERO® gel, er produceret i Tyskland, indeholder et aktivt blegemiddel, der aktiveres af LED-lys, imens du afslappet sidder på vores briks, og kan nyde roen under behandlingen, hvor du får et sundere og hvidere smil på 30 minutter.

Hurtig og sikker vej til et hvidere smil med Smileffect

SmileZERO® gel blegemidlet, der anvendes ved Smileffect behandlingen, trænger ind i tandoverfladen aktiveret af LED-lys, der reagerer på den misfarvede tandemalje. Gelen reagerer kun på tandoverfladen, uden påvirkning af tandkød og tandemalje. Behandlingen er 100% kosmetisk. Blegningen holder op til ca. 1 år, afhængig af indtagelse af farvede fødevarer og tandhygiejne. Ved behandlingen opnår man en farveforskel på 2-9 toner - spørg din behandler for et eksempel på vores tand-farveskala.

SmileZERO® Smileffect er en revolutionerende tandblegningsteknologi!

For at vedligeholde resultatet af din Smileffect tandblegning, anbefales hjemmepleje med Smileffect Whitening Foam dagligt efter tandbørstning - effektiv imod dannelse af plak på dine tænder og samtidig har en imponerende frisk smag.


Kun den bedste kvalitet til dig!

Smileffect indeholder:

Glycerin, urea peroxide, methylparaben, carbomer, mentha piperita oil, peg-40 hydrogenated castor oil, tromethamine

Der er lavet bestemmelser for koncentration af kosmetisk tandblegning via Europa-kommisionen, som er foreskrevet d. 5.marts 2010 . Kosmetiske tandblegningsmidler må maksimalt have en koncentration på 0,1% hydrogenperoxid. Højere værdier for kosmetiske tandblegning er ikke tilladt for salg i EU.


SmileZERO-gelen er testet, godkendt, og overholder alle bestemmelser i EU inden for kosmetisk tandblegning. Vi garantere et lovligt produkt samt et produkt af højeste kvalitet.

OBS! Pas på efterligninger! Vi bliver ofte adspurgt vedr. billige produkter og efterligninger. Pas på disse billige produkter fra internettet. Ofte sælges produkter med en meget høj koncentration af peroxid. Disse kan give smertefulde bivirkninger på tandkødet, og der kan ligeledes opstå tandsmerter. Så du bør altid anvende den originale SmileZERO gel.

Hvorfor bliver tænder misfarvede?

Det er der mange årsager til. Det afhænger bl.a. af farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak. Indtagelse af antibiotika, især helt tilbage i barndommen, kan også være ansvarlig for, at ens tænder bliver mere gullige. Alder er også en vigtig faktor. Men med Smileffect er man aldrig for gammel til at få en tandblegning, så længe man opfylder ganske få kriterier.

Hvordan fungerer SmileZERO® GEL?

SmileZERO® gelen bliver aktiveret af LED-lyset, og starter hermed en kemisk process, hvor de farvede molekyler hurtigt og sikkert oxideres, og derved nedbrydes.

Hvornår skal du ikke få en tandblegning?

SmileZERO® gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes først.

Er nogle typer tænder lettere at blege end andre?

Som regel er gullige tænder lettere at lysne en grålige tænder. Jo mere grå tænderne er i nuancen , jo vanskeligere er de at blege, og jo mere gule, jo nemmere.

Hvad skal du lægge mærke til efter behandingen?

Der er en eftervirkning på ca. 1 time efter behandlingen, hvor der kan forekomme hvide pletter på dine tænder. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer bør undgåes 2 døgn efter behandlingen.

Hvor længe holder tandblegningen, og hvad kan du gøre for at forlænge holdbarheden?

Blegningen med Smileffect holder i op til 1 år, afhængig af tandpleje og forbrugsvaner. For at forlænge holdbarheden af Smileffect behandlingen, anbefaler vi daglig hjemmebrug af Smileffect Whitening Foam efter tandbørstning. Denne kan købes i klinikken.

Tandblegning: About
bottom of page