top of page
_UK_1201r.jpg


Sei Bella er en frisør og skønhedsklinik, beliggende lidt udenfor Nykøbing Falster, i privat og naturskønt område.


Klinikken har eksisteret siden 2012, og ejes af Gry og Louise, som startede klinikken, sammen i tidernes morgen.


Vi er specialiseret indenfor Balayage, Hudterapi og Permanent makeup, men tilbyder også en masse andre behandlinger, som spraytan, Eyelashes, Hairextensions, voks mv.


Vores kunder skriver om os, at vi er en hyggelig klinik, med plads til afslapning, gode samtaler, med fokus på kvalitet, god service og forkælelse, og det er vi meget stolte af, da vi gør alt for at give vores kunder den fulde oplevelse, uden at gå på kompromis med kvalitet, forkælelse og hygge. 


Vores priser afspejler den gode kvalitet, vi levere, med produkter med omtanke og gode resultater.

Vores mål er at hjælpe kvinder, med at opnå flotte og naturlige resultater, igennem et godt håndværk med vægt på kvalitet, kreativitet, vejledning og markedets bedste produkter. 

Uanset hvilken behandling, du måtte vælge at få hos os, får du det i de hyggeligste omgivelser, hvor nærvær og tid til afslapning er en stor prioritet for os. Sei Bella, betyder “ Du er smuk/Smukke dig” og det er ikke uden grund..Vi stræber efter at forstå og lytte til vores kunders behov, og udfra det, skræddersy behandlinger, forløb og produkter til den enkelte.  Er du også klar til at gå på en smuk rejse med os?

OM OS: About
bottom of page