Behandlinger med viden - omtanke og tryghed
 

En behandling, udføres aldrig ens. Hver klinik og hver behandler, har deres helt unikke måde at behandle på. Vi har også forskellige syn, på hvad der er vigtigst i hele oplevelsen af behandlingen, fra du som kunde, kommer ind af døren, til du går igen.

Vi har valgt at flytte klinikken fra en centrum beliggenhed, til hjemlige omgivelser. Dette har vi valgt, fordi vi syntes at de vigtige elementer i vores behandlinger, så som Ro, Tid til den enkelte og No stress, også kræver rolige omgivelser. Det giver, for os, anledning til den absolut bedste behandling, for vores kunder. Vi har også et dejligt udendørs område, som vores kunder, kan nyde godt af om sommeren. At kunne nyde en kop kaffe/The/kakao eller forfriskning inden eller efter behandling i vores lille gårdhave, er en skøn start eller afslutning, for mange af vores kunder.  

 

Vi elsker at udvikle os og få fingre i anderledes og effektive behandlinger. Vi holder os opdateret indenfor produkter og opgradere hele tiden vores teknikker, så du som, kunde får det bedste.

 

 

Udover vi behandler - Uddanner vi også andre!

Fra Januar 2020, er vi meget stolet over, at v i klinikken, også blevet certificeret trænere i forskellige behandlinger. og tilbyder således, kurser og uddannelser til andre virksomheder. Se Kurser

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
Kontaktinformation
Sei Bella

Systoftevej 3
4800 Nykøbing Falster
Danmark

Tlf. 42 15 27 80

E-mail: mail@seibella.dk

Vejledende Åbningstider:

Mandag 10.00 - 16.00 

Tirsdag  10.00 - 17.00

Onsdag  10.00 - 17.00

Torsdag 10.00 - 20.00 

Fredag   10.00 - 16.00

 

Der er mulighed for udvidet åbningstider.

Ved ekstraordinært lukket, meldes dette ud på facebook