bikini trusser

Spraytan

Bliv professionel spratyan stylist

 

Spraytan

Lær alt om spraytan

Hvordan foregår undervisningen?


Vores Spray Tan kursus foregår i vores Klinik ved Nykøbing Falster


Kurset vil give dig den nødvendige grundlæggende viden og færdigheder til at kunne anvende et hvilken som helst Spray Tan udstyr og væske. 

Selve kurset varer ca. 3 timer (afhængig af hvor mange spørgsmål du har mm.) og inkluderer både teori og praktik.


Selve Kurset:

​​

  • Teoretisk gennemgang af tanning maskinen, væske, kundens forberedelse og pleje, de aktive ingredienser i spray tan væsken samt ofte stillede spørgsmål.

  • Der anvendes 3 modeller, og i starter med at kigge på deres hudtoner. I den forbindelse lærer du om valg af væskefarve.

  • Derefter får du forevist, hvordan man sprayer, fremgangsmåden, teknikken, vejledning af kunden under behandlingen og hvad du skal være opmærksom på.

  • Derefter er det din tur, til at behandle og du sprayer de 2 næste modeller under vores kyndige vejledning 

  • Opsummering og spørgsmål

  • Diplom 

Vi har samarbejde med en af landets største leverandøre indenfor tanning udstyr og væsker. Derfor er det også muligt at købe startkit med maskine, telt, væske og engangsartikler igennem os. Ønsker du at købe et opstartskit med, så meddel dette ved kursus tilmelding, så snakker vi sammen om, dit behov.


Kittet kan også købes efter endt kursus, og afhentes i klinikken. 

Læs her
 

Prisliste

kursus

Spraytan stylist kursus

2500,- u/moms

Startpakke kan tilkøbes, hvis man ønsker. inden eller efter kursus. startpakker findes i flere størrelser. Kontakt os for mere info.

Den professionelle opstarte løsning

Spørg for pris

Minetan ALL IN ONE tan booth er den komplette løsning til dig der vil etablere dig som professionel Spray tan klinik.


Her medfølger alt det du skal bruge: den komplette tanning kabine samt øvrigt udstyr hertil, trusser, hårnet næsefiltre samt sticky soles. Der følger ligeledes 6 Liter valgfri væske med

Med Minetan vil du skulle bruge ca. 50 ml væske per spray tan du udfører på dine kunder. Med de 6 Liter væske har du etableret dig og er klar til de første 120 kunder. Prisen ligger typisk på ml 180-230 kr. og betyder en omsætning på mindst 20.000,- kr.


Med Minetan ALL IN ONE tan booth kan du sige farvel til svineri og besvær.  Minetan ALL IN ONE tan booth er nem at rengøre, filtrene absorberer og suger alle overskydende partikler i luften, arbejdslyset er fantastisk – og de behøver ikke yderligere lys for at kunne spray tanne dine kunder. Højden på kabinen betyder at kunden ikke skal være akrobat og at du både skåner din ryg og sparer tid.

Kabinen og sættet bestilles direkte hos forhandleren, kontakt os, hvis du ønsker info om sættet