top of page
Makeup-forsøg

Eyelash extensions

Ønsker du naturlige flotte og fyldige vipper er eyelash extension noget for dig. Vi har flere forskellige længder, og kurver  vi vælger imellem, så du får præcis de vipper, du drømmer om, som passer til dig, men også skåner dine naturlige vipper. 

Eyelash extensions er enkelthår, der med en holdbar og ufarlig special lim, limes på dine egne vipper, et hår af gangen.

Single lashes, påsættes en til en, i den længde, bue og tykkelse, som passer til dine vipper, og dine øjne.
Herved opnår du et fuldstændigt naturligt look og kan nyde hver morgen, at vågne op med drømme-vipper, der kræver minimal pleje og ingen mascara, for at dine øjne tager sig smukkest ud. 

Regn med at skulle fylde dem op hver 2-3 uge for at bevare dine nye smukke vipper. Venter du i længere tid, er ny påsætning nødvendig.

Det Øvre øjenlåg har ca 90-120 vipper, du taber dagligt 2-5 vippehår på hvert øje, pga vippernes naturlige vækstcyklus.

På 1 uge tabes ca 21 vipper på hvert øje,
på 2 uger ca 42 vipper og
3 uger ca 63 vipper.
Nye vippehår vokser hele tiden frem, derfor er en opfyldning indenfor det tidsrum en nødvendighed, hvis man vil bevare looket af sine smukke vipper. 

Inden påsætningen, er det vigtigt at du kommer med helt rene vipper. dvs ingen mascara eller øjen makeup på. 

Holdbarhed og pleje
Det er ikke nødvendigt at anvende mascara, på vipperne, men man kan stadig bruge anden makeup, om øjnene, det er vigtigt at der ikke bruges olieholdig makeupfjerner, da dette kan være med til at opløse limen.
Det tager limen 24 timer at hærde helt, så det er vigtigt at undgå vand, damp og sved i disse timer efter påsætningen. så undgå træning, bad og sauna umiddelbart efter påsætningen. Holdbarheden af vipper afhænger også af, hvordan de passes. vi anbefaler derfor at, man køber et hjemmekit med efter behandlingen, der indeholder vippesæbe og rensebørste. 

Eyelash extensions: About
lange øjenvipper

Plejeanvisning

Eyelash extensions: Services
Microblading

Garanti

Vi yder en garanti på vippe extensions i op til 3 dage efter påsættelsen. Man kan indgive en reklamation indenfor de første 3 dage efter påsættese af Eyelash Extensions. Hvis du oplever at vipperne falder hurtigt af, skal vi have det af vide indenfor de første 3 dage. Hvis man kommer til en opfyldning med eyelash extensions på fra et andet sted frafalder denne garanti.
Vær OBS på at det er helt NATURLIGT at tabe ca 2-4 af dine egne vipper om dagen, og der vil du opleve at dit eget hår sidder fast for enden af Extensions håre

Øjenvipperimplantater

Allergi

Vi mennesker omgiver os på daglig basis med mange former for kemi. Når vi har med en kemisk forbindelse at gøre, så har vi samtidig også altid en risiko for at vores krop kan reagere med en allergisk reaktion. Det gælder alt fra vaksepulver, ansigtscremer, hårfarve til makeup mm.
Alle lime designet til Eyelash Extensions er også opbygget ved en kemisk formel. Der ses heldigvis kun YDERST sjælendt en allergisk reaktion ved behandling med Eyelash Extensions lime, så du kan tage det ganske roligt. Det der er ved limen som kan forsage allergi, er den damp som den uundgåeligt indeholder. Men da limen aldrig kommer direkte i kontakt med huden under en behandling, er chancerne for allergi meget minimale. 

lange øjenvipper

Plejeanvisning

Gode råd, for at sikre dine single vippe extensions holder længe og forbliver flotte


  • Undgå vand på vipperne de første 24 timer. Og også damp i forbindelse med fx dampbad.

  • Undgå træning eller andre fysiske udfoldelser, hvor man sveder inden for de første 24 timer.

  • Undgå at bruge vat og vatpinde på vipperne.

  • Lad så vidt muligt vipperne og øjenomgivelser være, således der hverken pilles, rykkes, gnides og hives i vipperne. Det ødelægger både dine naturlige hår og extensions.

  • Brug aldrig vandfast mascara eller makeup fjerner med olie på vipperne, da olien vil påvirke bindingen af limen.

  • Brug ikke vippe bukker eller curler.

  • Vask gerne vipperne hver dag og især efter træning, da sved kan være med til at give en dårligere binding. Brug gerne LaShampoo, så vipperne får fjernet alle fedtstoffer, der kan påvirke bindingen af limen, det giver en bedre holdbarhed.

  • Opfyldning anbefales inden 2-3 uger, for at holde det fyldige look.

  • Undgå Solarium og hårfarvning de første 24 timer, samt at rede dem for ofte med en børste.

bottom of page