top of page

Læber

Smukke naturlige læber

Fuld læber & Lipliner

Dine læber kan miste form, farve og definition som følge af aldring, solskader og hormonelle forandringer. At få optegnet læberne med permanent makeup er en oplagt løsning, der giver fantastiske resultater. Ved at tegne en lipliner, kan du give læben et smukt og markeret udtryk, enten i natur farve eller med ønsket liner farve. Ligesom du kan vælge at få tegnet hele læben op med en smuk farve, der komplimentere din udseende. 

Hvis du tidligere har haft forkølelsessår, kan behandlingen fremprovokere det, da man stresser huden. Vi anbefaler derfor du anvender creme eller piller en uge op til behandling. Har du forkølelsessår på selve dagen, behandler vi ikke.

Efter behandlingen vil Læber/huden hæve og være rødt, pigmenterne kan se meget mørke og kraftige ud. Når skorperne er faldet af kan farven falme op til 80 % i den første uge.

Der kan gå 3-5 uger før farven syner mere frem.


Selve Behandlingen :

Inden vi går i gang med selve behandlingen, snakker vi om dit helbred, og behandleren forklare dig grundigt hvordan hele processen vil forløbe.


Vi starter først med at optegne dine bryn, eyeliner, og læber op med en blyant. Vi snakker former og toner indtil du godkender og er tilfreds med det optegnede look. Når du har godkendt, bliver der lagt bedøvelse på de valgte områder, altid ved Eyeliner og Læber, ved bryn er det ikke alle der ønsker.


Under selve behandlingen vil du enten ikke kunne mærke noget, eller mærke en svag prikken. Vi begynder derefter at lægge farve ned i huden. Lige efter behandlingen vil det behandlede område kunne se meget skarpt og markeret ud, og huden kan hæve og blive lidt rød.

Ved læber og eyeliner kan hævelsen vare op til 3-4 dage, men efter de dage vil helingsperioden gå i gang.


Ophealingsperioden:

I helingsperioden vil der dannes skorper som du ikke må pille i. Når skorperne er faldet af kan farven falme med 40-60 procent, så farven vil synes flot. Ofte vil det kræve 1-2 efterbehandlinger alt afhængig af hvad det er du skal have lavet, ind i mellem kan huden afstøde farve og det kan kræve ekstra behandlinger til færdigt resultat. Efterbehandlingerne ligger med 4-6 ugers mellemrum.


Området kan være hævet, rødt og irriteret i op til 4 timer efter behandlingen. Dette er meget normalt.

Vask altid hænder ved påsmøring af salve.

Man må ikke pille i sårskorperne, da resultatet så kan blive påvirket negativt.

Sauna og svømmehal skal undgås i 14 dage efter behandlingen, da det udtørrer huden og kan blege resultatet. Det samme skal solbadning.

Området skal gerne smøres med helende creme i min 7 dage efter behandlingen.


Prisen er uden efterbehandling, da det er individuelt hvor mange efterbehandlinger, den enkelte skal have.

Læber: Service
bottom of page