top of page
Hår Model

Tape metoden

Priser afhænger af ønske til længde og mængde, kontakt os derfor for priser.

Tape on metoden

Exceptionelle Resultater

Med denne metode er du sikker på at undgå synlige tegn på at du bruger hair extensions.


Hair Extensions Tape er en dobbeltsidet gennemsigtig tape, som sættes på en tynd pu trense. Tape on extensions giver rig mulighed til at sætte og style dit hår som du lyster, da den gennemsigtige tape tillader, at du kan være kreativ med frisuren.

Tape extensions egner sig vældig godt til dig med et fint, skrøbeligt og tyndt hår, da den gennemsigtige og fleksible extensionst tape bliver påsat helt ind til din hovedbund.


Tape on extensions kan også sagtens bruges af dig med et mere tykt og kraftigt hår.

Vi anbefaler dog kvinder med et meget kraftigt hår at benytte en af vores andre metoder, da trensene med tapen på vil komme til at fylde for meget i et tykt og kraftigt hår.


Efter 4-8 uger tager man sine tape extensions af, renser dem for tape, påsætter en ny tape, og håret er igen klar til brug.

Holdbarheden for denne metode varierer meget efter, om du har et fint eller kraftigt hår. Det varierer også efter, hvor ofte og hvordan du plejer dit hår og dine extensions.


For Tape Extensions er holdbarheden på omkring 2 måneder, Men du kan genbruge dine extensions om og om igen, med rette pleje.

​Garanti
Der er garanti på tabte/løse baner de første 14 dage. 
Leverandøren af håret giver kun garanti ved brug af de anbefalede plejeprodukter fra salonen. skulle der være en fejl i håret, som meget sjældent forekommer, tilbagesendes dette til leverandøren, som vurdere om fejlen er selv skabt eller om det er en konkret fejl. Salonen yder kun garanti på selve påsætningen. Kontakt klinikken, hvis du oplever et problem. 

Tape metoden: Services
bottom of page