Smukt smil

Tandblegning

795 kr.

Smileffect teknologien.

Hvorfor bliver mine tænder misfarvede?
Det er der mange årsager til. Det afhænger af farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak.Selv i barndommen kan indtag af antibiotika være ansvarlig for, at ens tænder bliver mere gullige. Ikke at forglemme, så har alder også en vigtig faktor. Men man er aldrig for gammel til, at få en tandblegning så længe man opfylder nogle ganske få kriterier.

Hvordan fungerer smileffect zero gel?
Smileffect Zero gelen bliver aktiveret af LED lyset og starter hermed en kemisk process, hvor de farvede molekyler oxideres, nedbrydes.

Hvornår skal jeg ikke få en tandblegning?
Smileffect Zero gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes først.

Er der tænder, some er lettere at blege end andre?
Ja, som regel er gule tænder lettere at lysne. Jo mere grå tænderne er i nuancen , jo vanskeligere er de at blege.

Hvad skal jeg lægge mærke til efter behandlingen?
Der er en eftervirkning på 1 time efter behandlingen. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer bør undgåes 2 døgn efter behandlingen.

Hvor længe holder blegningen, og hvad kan jeg gøre?
Blegningen holder op til 1 år. Dette er meget afhængig af tandpleje og forbrugsvaner. Vores gel på 0,1 overholder bestemmelserne i følge Europa-Kommissionen fra marts 2010. Disse indbefatter en maksimal koncentration på 0,1% hydrogenperoxid. Højere værdier for kosmetisk tandblegning er i EU forbudt.