Permanent Makeup Procedure

Permanent makeup

Hvad er Permanent Makeup


Permanent makeup er en form for kosmetisk tatovering, der til forskel fra de almindelige tatoveringer ikke foregår i de dybe hudlag, og derfor varer permanent makeup ikke mere end 2-5 år, da pigmentfarverne forsvinder.

En behandling som denne udføres altid med professionelt udstyr, der er specielt designet til at lave kosmetisk tatovering. Behandlingerne bliver altid udført med stort fokus på god hygiejne.

Det tatoverede område heler som hovedregel efter cirka 10-14 dage, men man vil opleve, at der frastødes pigmentfarve i op til 30 dage efter behandling.

Efter den første behandling har fundet sted, så går der 4-6 uger, og så skal anden og tredie behandling laves, og det er først herefter, at det endelige resultat kan ses.

Kontraindikationer 

Som udgangspunkt, skal man være sund og rask, når man modtager behandling og derfor er der således personer der ikke er egnede kandidater til Permanent Makeup, du kan læse de mest almindelige kontraindikationer der er tale om, herunder:

- Ehler-Danlos syndrom (bindevævssygdom)

- Alle former for kræftsygdomme (der skal forelægge en læge erklæring, såfremt at der behandles alligevel og det er således også på eget ansvar at behandlingen udføres)

- Ichtiosis (Hudsygdom)

- Psoreasis i det område der skal behandles (hudsygdom)

- Tendens til keloid ardannelse

- Lupus (reumatisk sygdom)

Udover disse kontraindikationer er der også en række forbigående kontraindikationer, som kan betyde at du skal vente med behandling og derfor er det vigtigt at du oplyser din behandler om dit helbred, således at behandleren kan råde og vejlede dig korrekt. Se eksempler på forbigående kontraindikationer herunder:

- Gravid og/eller ammende

- Herpes/forkølelsessår

- Brug af Roaccutane

- Brug af Kortokosteroider

- Betændelsestilstande i kroppen

- Feber

- Hormonforstyrrende præparater
- Rosacea
- Acne

Behandlingspolitik

Udover det oplyste ovenfor, har vi en meget klar behandlings politik på andre områder også, dette er for at beskytte os selv, men lige så meget for at beskytte dig, som kunde, og for at undgå eventuelle misforståelser og/eller dårlige oplevelser i behandlingsforløbet.

Som udgangspunkt behandler vi ikke på kunder, der ikke er korrekt og grundigt informeret omkring hvad Permanent Makeup er, eller på kunder der mangler forståelse for den proces som behandlinger indenfor permanent makeup er, samt de risici og forholdsregler der skal tages op til overvejelse inden man vælger at modtage behandling.

Vi behandler heller ikke, hvis vi fornemmer, at du som kunde, er meget usikker ift. behandlingen og ikke har tillid til vores faglighed, professionalisme samt vores færdigheder/kompetencer indenfor permanent makeup, da tillid er en afgørende faktor ifht. af det skal blive en god oplevelse.

Vi afviser også at behandle kunder som har urealistiske forventninger til det resultat der kan opnås med permanent makeup samt kunder der ønsker at få bryn, eyeliner eller læber som ligger udenfor de korrekte æstetiske principper.


Risisci og forholdsregler

Permanent make-up er et håndværk på et levende lærred – nemlig din hud. Derfor er det ikke muligt at garantere for slutresultaterne.


Du kan f.eks. risikere, at din hud vil afstøde noget af farven. Vær opmærksom på at der ALTID skal foretages minimum 2 behandlinger, førend din permanent makeup behandling kan betragtes som værende færdig. I nogle tilfælde skal der foretages flere permanent makeup behandlinger end normalt, før resultatet kan opnås.

I yderst sjældne tilfælde kan der forekomme en total afstødning af farve, hvilket betyder, at huden ikke vil lagre farven. Derfor er videre permanent makeup behandling ikke muligt. Der ydes ingen tilbagebetaling for de permanent makeup behandlinger, der er foretaget, og dette må anses som værende en sjælden risiko.