Negle

Smukke velplejede negle

Smoky Makeup Eye

CND Shellack

Truly Exceptional Results

CND Shellac - flotte negle


CND Shellac er specielt til dig, der ønsker flotte negle i længere tid, og som ønsker at beskytte dine naturlige negle. Du vil opleve, at lakken går ind og beskytter dine negle, som derfor kan blive lange og flotte.


Du kan med andre ord sige farvel til ridser i lakken og lang tørretid ved at vælge CND Shellac.


CND Shellac er en lak, der holder i mere end 14 dage og som er helt uden akrylater, formaldehyd, glutaraldehyd og HEMA.  


Alle kan få lavet en Shellac behandling, men den holder længere for nogle. 


Du skal være opmærksom på, at lakken kan svækkes hvis du:

Piller i dine negle, eller hvis du har meget korte negle, da hæftningerne, man lægger udover kanten på naturneglen, ikke kan hæfte på samme måde, som ved en længere negl. 

neglebånd pleje

Forstærkning/forlængelse

The Difference You’re Looking For

De fleste af vores kunder, får det vi kalder forstærkning på egne negle, med vores Polygel. Polygel er et blandet produkt af gele og akryl, Konsistens og lugt som gele, og styrke som akrylen, neglene bliver hærdet i lampe. Dine naturnegle bliver filet i den form og længde, som du ønsker, derefter lægger vi forstærkingen i den længde dine egne negle har. forstærkningen gør, at dine egne negle kan vokse sig lange, uden at knække eller komme til skade. Det er en super skånsom metode til at få lange negle. efter forstærkningen, kommer vi en valgfri shellack farve på. Neglene skal fyldes op efter 3-4 uger.

Perfect Feet

Pedi

velplejede fødder året rundt

Vi har et udvalg af pedi behandlinger. 
Smukt lakerede tånegle med CND shellak, med en vild holdbarhed, og et kæmpe udvalg af smukke farver, til enhver lejlighed.