top of page
Hårforlængelser

Hot og Cold fusion metoden

Priser afhænger af længde og mængde man ønsker, kontakt os, derfor for priser.

Hot & Cold fusion

Lækkert og naturligt

Håret er 100 % ægte indisk remy hår, vi har standard og luksus kvalitet, forhør dig om mulighederne og priser i klinikken. 


Hotfusion påsættes med keratin der er et naturmatriale, som også dit eget hår og negle består af. Passer perfekt til selv meget tyndt og fint hår. Keratinen opvarmes med en connector og påsættes dit eget hår. Denne metode gør, at dine extensions lægger sig ind til din hovedbund og følger dit eget hår. Metoden gør det let, at sætte håret op, da de små bondings gør, at det ikke er synligt, at du har fået påsat extensions.

Du kan glatte, føntørre og krølle håret, som du ønsker, det anbefales dog at du anvender et varmebeskyttelses middel. Håret kan farves, dog ikke bleges.

Hvor mange totter der skal påsættes afhænger af dit hårs struktur, samt din hovedforms omkreds, samt tykkelse. Er du i tvivl så kan du altid komme forbi klinikken og vi vil vejlede dig i metode valg og hvor meget extensions hår der vil passe til dig. 

Vi anbefaler ikke at håret sidder længere end mellem 2-2½ mdr. dette er for at undgå filtringer ved hovedbunden, når dit eget hår er vokset i mellemtiden. 

Når du skal have påsat dine extentions er det en rigtig god ide at sørge for, at dit hår er nyvasket, og du ikke har brugt balsam eller andre stayin produkter


Cold Fusion

Håret er 100 % ægte Remyhår, Selve håret ved denne metode kommer i stiktotter. Totterne vejer 1 gram stk. hvor meget der svarer til en fuld påsætning er meget afhængig af kundens eget hår, hvor tykt det er og hvad der er plads til. En fuld påsætning er normalt op til 200 totter. dvs. 200 gram.

Cold Fusion Extensions gør at påsætningen føles behagelig og naturlig, da denne metode er helt uden brug af lim. cold Fusion metoden egner sig til alle hårtyper.

Cold Fusion fastgøre dine hair extensions med små micro ringe, som en tot af dit eget hår stikkes igennem. Derefter klemmer en tang om ringene, så dine extensions på den måde fastgøres til dit eget hår. Dette resulterer også i at dine extensions er meget nemmere at få af igen, når du en dag ikke længere ønsker at have dem i, eller skal have dem rykket op igen.

Aftagning/oprykning
Efter ca. 4-6 uger fjerner man totterne for at rykke dem op til hovedbunden igen. Dette sker ved at klemme på micro ringene med en tang så de åbner dig og rykke totterne op på plads og derefter fastgøre micro ringene igen. Denne proces gentages indtil den dag, hvor du ønsker at udskifte dine hairextensions.

Hvor mange totter der skal påsættes afhænger af dit hårs struktur, samt din hovedforms omkreds, samt tykkelse. Er du i tvivl så kan du altid komme forbi klinikken og vi vil vejlede dig i metode valg og hvor meget extensions hår der vil passe til dig. 

Holbarhed:
Ved korrekt pleje af extensions, kan de holde i helt op til 6-12 måneder. Dette gør Cold Fusion metoden til en god løsning for dig, som søger en langsigtet og derfor billig løsning på flotte extensions.


Garanti
Der er garanti på tabte totter de første 14 dage. 
Leverandøren af håret giver kun garanti ved brug af de anbefalede plejeprodukter fra salonen. skulle der være en fejl i håret, som meget sjældent forekommer, tilbagesendes dette til leverandøren, som vurdere om fejlen er selv skabt eller om det er en konkret fejl. Salonen yder kun garanti på selve påsætningen. Kontakt klinikken, hvis du oplever et problem. 

Hot og Cold fusion metoden: Services
bottom of page