Hot Fusion

Tilbage 

Håret er 100 % ægte indisk remy hår, vi har standard og luksus kvalitet, forhør dig om mulighederne og priser i klinikken. 

 

Hotfusion påsættes med keratin der er et naturmatriale, som også dit eget hår og negle består af. Passer perfekt til selv meget tyndt og fint hår. Keratinen opvarmes med en connector og påsættes dit eget hår. Denne metode gør, at dine extensions lægger sig ind til din hovedbund og følger dit eget hår. Metoden gør det let, at sætte håret op, da de små bondings gør, at det ikke er synligt, at du har fået påsat extensions.

Du kan glatte, føntørre og krølle håret, som du ønsker, det anbefales dog at du anvender et varmebeskyttelses middel. Håret kan farves, dog ikke bleges.

Hvor mange totter der skal påsættes afhænger af dit hårs struktur, samt din hovedforms omkreds, samt tykkelse. Er du i tvivl så kan du altid komme forbi klinikken og vi vil vejlede dig i metode valg og hvor meget extensions hår der vil passe til dig. 

Vi anbefaler ikke at håret sidder længere end mellem 2-2½ mdr. dette er for at undgå filtringer ved hovedbunden, når dit eget hår er vokset i mellemtiden. 

Når du skal have påsat dine extentions er det en rigtig god ide at sørge for, at dit hår er nyvasket, og du ikke har brugt balsam eller andre stayin produkter

Garanti
Der er garanti på tabte totter de første 14 dage. 
Leverandøren af håret giver kun garanti ved brug af de anbefalede plejeprodukter fra salonen. skulle der være en fejl i håret, som meget sjældent forekommer, tilbagesendes dette til leverandøren, som vurdere om fejlen er selv skabt eller om det er en konkret fejl. Salonen yder kun garanti på selve påsætningen. Kontakt klinikken, hvis du oplever et problem. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
Kontaktinformation
Sei Bella

Systoftevej 3
4800 Nykøbing Falster
Danmark

Tlf. 42 15 27 80

E-mail: mail@seibella.dk

Vejledende Åbningstider:

Mandag 10.00 - 16.00 

Tirsdag  10.00 - 17.00

Onsdag  10.00 - 17.00

Torsdag 10.00 - 20.00 

Fredag   10.00 - 16.00

 

Der er mulighed for udvidet åbningstider.

Ved ekstraordinært lukket, meldes dette ud på facebook