At spille på sengen
 

Hårfjerning

SHR hårfjerning

Fri for hår, skånsomt og sikkert

SHR er for huden en yderst skånsom behandling, hvor hårsækkene ikke varmes unødvendigt højt op, og derved forårsager smerte.

Behandlingen er en glidende behandling, hvor håndstykket bevæges i optimeret hastighed henover det behandlede område. Dette gør at huden opvarmes forsigtigt gennem melanin og stamceller ved brug af lav energi og en temperatur på bare 40-45 grader. Halvdelen af energien fra SHR går direkte i hårets pigment, og den anden halvdel absorberes af stamcellerne, der er ansvarlige for produktionen af hår i området. 

Klassisk hårfjerning er kendt for at forårsage smerte, hvorimod SHR permanent hårfjerning er stort set smertefrit. Den kontrollerede opvarmning af det behandlede område og den høje frekvens gør, at vi også fjerner finere, lysere og røde hår, i modsætning til de klassiske IPL og Diode lasere, som kun behandler mørke hår og med en temperatur på 70 grader. Vores SHR maskine kan samtidig også behandle på både solbrændt og mørk hud. Vi anbefaler en serie på 6-8 behandlinger med en mellemliggende periode på 4 uger, for et langvarigt resultat. Lysere og røde hår, kan måske kræve en smule flere behandlinger.


Stort set alle steder på kroppen kan behandles med SHR. Grundet det meget milde lys, fjernes hår på områder med meget tynd hud, uden at du skal påregne smerte.

Afhængigt af det område, der behandles, anbefaler vi minimum 6 behandlinger. Hårvækst forekommer i 4 faser: Early Anagen (tidlig hårvækst), Anagen (aktiv hårvækst), Catagen (regression) og Telogen (hvile, vokser ikke). Laser hårfjerning, uanset metoden fjerner kun aktivt voksende hår. Derfor er flere behandlinger nødvendigt

Vi anbefaler behandlinger med fire ugers intervaller. Hårreduktionsbehandlinger med fire ugentlige intervaller sikrer, at vi er i stand til at målrette håret til det rigtige tidspunkt under den naturlige genopbygningscyklus. Mod slutningen af processen kan intervallet mellem behandlingerne forlænges til 6-8 uger efter behov.

Permanent hårfjerning med SHR kan anvendes på både mænd og kvinder.
Du kan ikke blive behandlet med SHR, hvis du er gravid.

Som mand skal du vide, at du sjældent kan blive 100% hårfri pga. testosteronproduktionen, som medfører en nydannelse af hårsække hele livet. Du kan dog alligevel reducere hårvæksten radikalt, så det kun vil være få hår, som gror ud af og til.

SHR Laser behandlinger har ingen “down time” og du kan straks vende tilbage til arbejde og andre normale aktiviteter. Huden kan føles lidt varm og være lidt rød, dog almindeligvis kun i et par timer. Du skal ikke solbade en uge efter behandlingen og er du i solen skal du bruge solfaktor 15 eller mere.

Efter hver behandling vil der gå 2-3 uger, hvor håret skubbes ud og falder ud.