top of page
Parykker udstillet
Flette metoden: Billede

Flette metoden

Priser afhænger af ønske til længde og mængde, kontakt os derfor for priser


Prisen er fra 2000,-.

Syflet Metoden

Fantastiske resultater

Håret er 100 % ægte indisk remy hår, vi har standard og luksus kvalitet, forhør dig om mulighederne og priser i klinikken.


Håret til flettemetoden kommer i en lang bane. Disse baner speciel klippes derefter efter din hovedfacon. Du kan glatte og føntørre håret, det anbefales dog, at du bruger et varmebeskyttende produkt. Du kan desuden farve håret, men farven skal blot være samme nuance eller mørkere, da det ellers kan ødelægge dine extentions.

Påsætningen ( tager ca 1-1½ timer)
Der flettes tynde fletninger langs hovedbunden, hvorpå banerne påsys. Håret til denne metode skal helst være skulderlangt.


Flettemetoden egner sig til de fleste hårtyper, dog egner den sig specielt godt til dig med et fint hår, der har tendens til at knække, da denne metode ikke belaster håret.

Ved denne metode kan et fyldigt hår nemt opnås, og håret kan genanvendes flere gange, hvis håret plejes korrekt, med de anbefalede plejeprodukter. 


Aftagning. Sytrådene klippes, banerne tages af og fletningerne flettes op, ved korrekt aftagning af håret sker der ingen / minimal slitage på dit eget hår.

Når du skal have påsat dine extentions er det en rigtig god ide at sørge for, at dit hår er nyvasket, og du ikke har brugt balsam eller andre stayin produkter

Garanti
Der er garanti på tabte/løse baner de første 14 dage. 
Leverandøren af håret giver kun garanti ved brug af de anbefalede plejeprodukter fra salonen. skulle der være en fejl i håret, som meget sjældent forekommer, tilbagesendes dette til leverandøren, som vurdere om fejlen er selv skabt eller om det er en konkret fejl. Salonen yder kun garanti på selve påsætningen. Kontakt klinikken, hvis du oplever et problem. 

Flette metoden: Services
bottom of page