top of page
Kvinde i undertøj

Fedtfrysning

Væk med de genstridige depoter

Fedtfrysning 360 grader

Fedtfrysnings maskine med højteknologi - 360 graders håndtag, der fryser hele det behandlede område, ikke kun dele af området.

HVAD ER FEDTFRYSNING?

Fedtfrysning er som ordet siger en behandling der fryser fedtcellerne. Mange års forskning har vist at visse fedtceller ikke kan overleve under kulde, men istedet dør og krystalliserer og helt naturligt vil de blive udskilt via kroppens eget lymfesystem.

Fedtfrysning er en ikke kirurgisk behandling og skal ses som et alternativ til fedtsugning. Studier viser at der efter 2 måneder er fjernet 28% fedt på det behandlede område.


PÅSÆTNING?

Ved fedtfrysning arbejdes der med påsætning. En påsætning er det håndtag/applikator som sættes på det område der skal behandles og som ved hjælp af vakum suger fedtet op og fryser det ned. Til arme, knæ, inderlår, yderlår mv skal der derfor 2 påsætninger til for at behandle.

På maven kan der, afhængig af område / størrelse med fordel sættes mere end en påsætning.

Fedtfrysning: Service

Spørgsmål og Svar

Hvad betyder en påsætning?

Ved fedtfrysning arbejdes der med påsætning. En påsætning er det håndtag/applikator som sættes på det område der skal behandles og som ved hjælp af vakum suger fedtet op og fryser det ned. Til arme, knæ, inderlår, yderlår mv skal der derfor 2 påsætninger til for at behandle.
På maven kan der, afhængig af område / størrelse med fordel sættes mere end en påsætning.

Virker det?

Ja det gør det. 
Der er igennem årene blevet lavet flere kliniske test som viser at fedtfrysning virker. En del af fedtcellerne taber kampen mod kulden og dør, dermed fjernes der 28% fedt ved en enkelt behandling blot 2 måneder efter behandling. 
Jo mindre fedtdepoter der skal fryses jo større synligt resultat vil du opnå. Omvendt ved store fedtdepoter vil der skulle flere behandlinger til for at opnå det ønskede resultat.

Hvem kan behandles?

Alle med fedtdepoter kan få en fedtfrysning. Dem som hurtigst ser en forandring er dem med små fedtdepoter, men der vil altid blive fjernet mellem 28% fedt på en behandling. Så selv om resultatet måske ikke er så tydeligt på store depoter vil der alligevel være en forskel, men flere behandlinger kan være nødvendigt.

Hvem kan IKKE få behandlingen?

 • Personer med hjerte problemer

 • Gravide og ammende

 • Undervægtige

 •  Svært overvægtige med BMI over 35

 • Har pacemaker 

 • Blødersygdom

 • Kræft 

 • Alvorlig sygdom 

 • Brok eller har eksem 

 • Dårlig lever

 • Nyre problemer

 • Åbne sår eller infektion i det område, du ønsker behandlet.

Er du i tvivl om ovenstående skal du tale med din læge.

Er det farligt?

Slet ikke. Efter behandling starter kroppen processen med at nedbryde og udskille fedtcellerne dette sker helt naturligt via kroppens lymfesystem og denne proces tager op til 60 dage. 


HVORDAN?


Fedtet transporteres til leveren hvor det nedbrydes og udskilles via kroppens lymfesystem.

Kan jeg se resultat med det samme?

Nej. Da fedtcellerne dør og naturligt udskilles via lymfesystemet vil der gå 1-3 uger før du begynder og se resultat og 60 dage før du har det fulde resultat. Kroppen vil udskille i op til 4 - 6 måneder efter behandlingen.

Hvor tit kan der behandles?

På det samme område skal der gå 30 dage imellem hver behandling.

Hvor mange behanlinger skal jeg ha?

Fedtfrysning er en ikke kirurgisk behandling og nogle er tilfredse med 1 behandling - andre får 3 + behandlinger. De fleste vælger forløb på 3 behandlinger.

Efter behandlingen

Du kan efter behandling foretage det samme som du plejer. Du kan opleve

- Ømhed på området 

- Blå mærker 

- Rød på området og en anelse hævet

Nogle oplever ovenstående og andre gør ikke og begge dele er helt naturligt. 


Den første måned efter behandling skal du: 

Masserer området 2 gange dagligt, det fremmer behandlingen og gør at du får bedre og hurtigere resultat af din fedtfrysning.

Leve sundt så du ikke fylder fedtdepoterne op igen.

Sørge for at drikke vand så kroppen skylles igennem.

Fedtfrysning: Policies
bottom of page