top of page

Eyeliner

Former dine øjne smukt

Ved at anbringe en permanent eyeliner fremhæves øjnene så de synes større og mere udtryksfulde.

En permanent eyeliner er den perfekte løsning hvis du har allergi overfor makeup, bruger kontaktlinser, ser dårligt eller hvis du har en meget aktiv livsstil og ikke vil bruge tid på makeuppen hver dag.

Eyelineren vil smukt definere dine øjne og dine vipper vil virke tættere og tykkere.

Eyeliner kan lægges foroven og forneden eller som en vippefortætner. 


Selve Behandlingen :
Inden vi går i gang med selve behandlingen, snakker vi om dit helbred, og behandleren forklare dig grundigt hvordan hele processen vil forløbe.


Vi starter først med at optegne dine bryn, eyeliner, eller læber op med en blyant. Vi snakker former og toner indtil du godkender og er tilfreds med det optegnede look. Når du har godkendt, bliver der lagt bedøvelse på de valgte områder, altid ved Eyeliner og Læber, ved bryn er det ikke alle der ønsker.


Under selve behandlingen vil du enten ikke kunne mærke noget, eller mærke en svag prikken. Vi begynder derefter at lægge farve ned i huden. Lige efter behandlingen vil det behandlede område kunne se meget skarpt og markeret ud, og huden kan hæve og blive lidt rød.

Ved læber og eyeliner kan hævelsen vare op til 3-4 dage, men efter de dage vil helingsperioden gå i gang.


Ophealingsperioden:

I helingsperioden vil der dannes skorper som du ikke må pille i. Når skorperne er faldet af kan farven falme med 40-60 procent, så farven vil synes flot. Ofte vil det kræve 1-2 efterbehandlinger alt afhængig af hvad det er du skal have lavet, ind i mellem kan huden afstøde farve og det kan kræve ekstra behandlinger til færdigt resultat. Efterbehandlingerne ligger med 4-6 ugers mellemrum.


Området kan være hævet, rødt og irriteret i op til 4 timer efter behandlingen. Dette er meget normalt.

Vask altid hænder ved påsmøring af salve.

Man må ikke pille i sårskorperne, da resultatet så kan blive påvirket negativt.

Sauna og svømmehal skal undgås i 14 dage efter behandlingen, da det udtørrer huden og kan blege resultatet. Det samme skal solbadning.

Området skal gerne smøres med helende creme i min 7 dage efter behandlingen.

Prisen er uden efterbehandling, da det er individuelt hvor mange efterbehandlinger, den enkelte skal have

Eyeliner: Services
bottom of page