Cold Fusion

Tilbage 

Håret er 100 % ægte Remyhår, Selve håret ved denne metode kommer i stiktotter. Totterne vejer 1 gram stk. hvor meget der svarer til en fuld påsætning er meget afhængig af kundens eget hår, hvor tykt det er og hvad der er plads til. En fuld påsætning er normalt op til 200 totter. dvs. 200 gram.

Cold Fusion Extensions gør at påsætningen føles behagelig og naturlig, da denne metode er helt uden brug af lim. cold Fusion metoden egner sig til alle hårtyper.

Cold Fusion fastgøre dine hair extensions med små micro ringe, som en tot af dit eget hår stikkes igennem. Derefter klemmer en tang om ringene, så dine extensions på den måde fastgøres til dit eget hår. Dette resulterer også i at dine extensions er meget nemmere at få af igen, når du en dag ikke længere ønsker at have dem i, eller skal have dem rykket op igen.

Aftagning/oprykning
Efter ca. 4-6 uger fjerner man totterne for at rykke dem op til hovedbunden igen. Dette sker ved at klemme på micro ringene med en tang så de åbner dig og rykke totterne op på plads og derefter fastgøre micro ringene igen. Denne proces gentages indtil den dag, hvor du ønsker at udskifte dine hairextensions.

Hvor mange totter der skal påsættes afhænger af dit hårs struktur, samt din hovedforms omkreds, samt tykkelse. Er du i tvivl så kan du altid komme forbi klinikken og vi vil vejlede dig i metode valg og hvor meget extensions hår der vil passe til dig. 

Holbarhed:
Ved korrekt pleje af extensions, kan de holde i helt op til 6-12 måneder. Dette gør Cold Fusion metoden til en god løsning for dig, som søger en langsigtet og derfor billig løsning på flotte extensions.


Der ydes garanti på tabte totter de første 14 dage. Der ydes KUN garanti på selve håret, ved køb og brug af plejeserie fra klinikken.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
Kontaktinformation
Sei Bella

Systoftevej 3
4800 Nykøbing Falster
Danmark

Tlf. 42 15 27 80

E-mail: mail@seibella.dk

Vejledende Åbningstider:

Mandag 10.00 - 16.00 

Tirsdag  10.00 - 17.00

Onsdag  10.00 - 17.00

Torsdag 10.00 - 20.00 

Fredag   10.00 - 16.00

 

Der er mulighed for udvidet åbningstider.

Ved ekstraordinært lukket, meldes dette ud på facebook