Permanent makeup Bryn

Form dit udtryk, med smukke holdbare bryn

Permanent øjenbryn makeup i gang

Phibrows

Microblading


PhiBrows er en manuel metode, som anvendes til at lave semi-permanente øjenbryn. Formen af øjenbryn beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigts morfologi.

Symmetri bestemnes ved hjælp af PhiBrows applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, fordi på den måde er de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet.

Strokes er altid lagt i retning af kundens egne naturlige hårvækst for, at opnå hyper-realistisk udseende.

Behandlingen udføres med sterile engangsværktøjer og pigmenter er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder (PhiBrows microblading pigmenter).

Efterbehandling foretages 4-6 uger efter behandlingen, fordi mellem 10 og 15% af hairstrokes forsvinder efter den første behandling. Der skal påregnes 2-3 efterbehandliger, da det er individuelt hvordan huden modtager pigmentet, og om aftercare overholdes. 

Farven er ekstremt mørk i de første 5 til 7 dage. 7 dage senere, mister farven 40 til 50% af dens intensitet. Hvis du mener, farven er for mørk, skal du IKKE på nogen måde forsøge, at fjerne det selv. Men tålmodigt vente 7 dage så farven kan falme på egen hånd, efter heling af huden.

Aftercare udgør 70% af behandlingens succes. Du bliver rådgivet i Aftercare, inden du forladerklinikken, samt du får aftercare card, med hjem. 

Farvens holdbarhed afhænger primært af, om huden er fedtet. Des mere oilieret hud, des kortere levetid har farven i huden. Sved, sol og overdrevet brug af pudder kan også reducere farvens holdbarhed.

Overholder du ikke aftercare eller dine efterbehandlinger, vil resultatet fremstå ufærdigt og ikke optimalt. 

Efterbehandlingerne er ikke med i prisen. 

øjenbryn makeup

Powderbrows

Fyldigt skygge udtryk

Den klassiske maskine metode kaldes herhjemme for en Skyggepåtegning, som laves i en farve og samme intensitet af farven over hele brynet (effekten svarer til en øjenbrynsblyant). Bryn lavet med maskinen har længere holdbarhed, da maskinen implementerer mere pigment under huden, og ligger i øverste lag af dermis, dvs. genopfriskning laves hver 12-24 måned. Metoden kan også laves med hårstrå efter skyggepålægningen for et mere 3D effekt bryn.

Helings proces varer op 4-6 uger, og derfor vil du opleve ændringer i farven.
De første 7 dage: 40-50% mørkere end resultatet.

Selve Behandlingen :

Inden vi går i gang med selve behandlingen, snakker vi om dit helbred, og behandleren forklare dig grundigt hvordan hele processen vil forløbe.


Vi starter først med at optegne dine bryn, eyeliner, og læber op med en blyant. Vi snakker former og toner indtil du godkender og er tilfreds med det optegnede look. Når du har godkendt, bliver der lagt bedøvelse på de valgte områder, altid ved Eyeliner og Læber, ved bryn er det ikke alle der ønsker.


Under selve behandlingen vil du enten ikke kunne mærke noget, eller mærke en svag prikken. Vi begynder derefter at lægge farve ned i huden. Lige efter behandlingen vil det behandlede område kunne se meget skarpt og markeret ud, og huden kan hæve og blive lidt rød.

Ved læber og eyeliner kan hævelsen vare op til 3-4 dage, men efter de dage vil helingsperioden gå i gang.


Ophealingsperioden:

I helingsperioden vil der dannes skorper som du ikke må pille i. Når skorperne er faldet af kan farven falme med 40-60 procent, så farven vil synes flot. Ofte vil det kræve 1-2 efterbehandlinger alt afhængig af hvad det er du skal have lavet, ind i mellem kan huden afstøde farve og det kan kræve ekstra behandlinger til færdigt resultat. Efterbehandlingerne ligger med 4-6 ugers mellemrum.


Området kan være hævet, rødt og irriteret i op til 4 timer efter behandlingen. Dette er meget normalt.

Vask altid hænder ved påsmøring af salve.

Man må ikke pille i sårskorperne, da resultatet så kan blive påvirket negativt.

Sauna og svømmehal skal undgås i 14 dage efter behandlingen, da det udtørrer huden og kan blege resultatet. Det samme skal solbadning.

Området skal gerne smøres med helende creme i min 7 dage efter behandlingen.

Næste 10 dage: kan være rødlig (pga. nydannet hud)

Efter 21 dage fra behandlingsdag: en farve i den ønskede farvetone, men nok lidt lysere end det endelige resultat efter 2. og eventuet 3. behandling.

Facial

Efterbehandling

Customized For Your Needs

This service is known for providing remarkable results, no matter the condition before the treatment takes place. Clients can rest assured that our beautiful, clean and private facilities will ensure their highest level of comfort. To learn more about how this service can be personalized for your unique needs, feel free to reach out today.

Learn More